YOGA OP MAAT

Wat is het?

Heb je geen tijd om de groepslessen yoga in Balans Yogaschool te volgen? Of vind je in het aanbod niet meteen de yoga die bij jou past? Dan kunnen de professionele yogadocenten van Balans Yogaschool zorgen voor privélessen. Zowel yogahoudingen als ademhalings- en ontspanningstechnieken kunnen tijdens de yoga op maat-lessen aan bod komen. 

Voor wie?

Individuele yogalessen zijn geschikt voor mensen die een persoonlijke aanpak willen. Ook wie dieper in wil gaan op de yogasessies in groep kan kiezen voor yoga op maat als aanvulling. 

Bij de individuele sessies yoga op maat gaat de yogaleerkracht met jou alleen aan de slag. Het is de ideale manier om ondergedompeld te worden in de unieke filosofie en aanpak van Charlotte en het team van Balans Yogaschool terwijl je één-op-één begeleiding krijgt. Een les op maat is altijd afgestemd op jouw mogelijkheden, behoeften en wensen.

Wat is het resultaat? 

Je krijgt instructies op maat, aangepaste oefeningen en ademhalings- en ontspanningstechnieken, en ‘huiswerk’ om je persoonlijke yogadoelen te bereiken. Je verdiept je yogabeoefening, gaat in op specifieke vragen en ontwikkelt je verder.  

Meer yoga op maat?

Neem gerust contact op om meer te weten of de mogelijkheden van yoga op maat van Balans Yogaschool.

Balans Yogaschool verzorgt op vraag ook workshops, introducties en yogasessies voor bedrijven, verenigingen of organisatoren van evenementen. Klik hier om meer te weten over het aanbod voor bedrijven en hier om de mogelijkheden van Balans Yogaschool op verplaatsing te kennen.