YOGA@WORK

 

Wat is het? 

Wil je een yoga-introductie op je bedrijf, voor je teambuilding of event? Balans Yogaschool werkt graag een aanbod op maat van bedrijven uit. De yogalessen op het werk zijn thematisch, denk bijvoorbeeld aan nek-en schouderklachten of lage rugpijn. Ook samenwerken, loslaten, stress het hoofd bieden, meer concentratie, een betere balans vinden… zijn veelgevraagde insteken voor bedrijfssessies door Balans Yogaschool.  

 

Balans Yogaschool biedt zowel wekelijkse yogalessen als losse workshops aan voor bedrijven. Een ervaren en gecertificeerde yogadocent van Balans Yogaschool komt bij jullie langs. De yogasessies kunnen vóór, tijdens of na het werk plaatsvinden. Het enige wat nodig is voor een yogasessie is een pop-up yogaruimte (vergaderzaal, kantoor, kantine…) Balans Yogaschool zorgt  voor de yogamatten en attributen.

 

Voor wie? 

Yoga op en voor bedrijven is bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers die geven om gezondheid. Yoga draagt bij tot een beter welzijn. En wie zich goed voelt in zijn vel is ook in een betere conditie (lichamelijk en geestelijk), heeft meer doorzettingsvermogen, focus en zelfvertrouwen. Steeds meer bedrijven investeren in het welzijn van hun mensen en kiezen voor yoga.  

 

Wat is het resultaat?

Het doel van de lessen en/of workshop(s) wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van het bedrijf of de organisatie.

Een serie van wekelijkse yogalessen door Balans Yogaschool helpen medewerkers en leidinggevenden om de dagelijkse spanning van zich af te laten glijden,  zich op te laden en  de concentratie te verbeteren. De lessen werken rond beweging, ademhaling, mindfulness en mindset. Via self-coaching technieken kunnen de werknemers hun yoga ook naast de mat en op de bedrijfsvloer toepassen.

 

Een workshop op maat kan zich richten op pijn (zoals nek- en schouderklachten of lage rugpijn) of rond thema’s zoals samenwerken, loslaten of balans. Voor het meeste effect zijn vier opeenvolgende yogaworkshops aan te raden.

 

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een voorstel op maat van jouw bedrijf te krijgen.